Gratis Aanmelden

Sex met eenzame tranny (30)

Zwanetta (30)

Volgens mij is elke dag hetzelfde, het is zo saai op het moment. Elke nieuwe dag lijkt op de dag er voor en ik wil graag eens wat anders. Gewoon een keer iets doen wat ik nog niet eerder heb gedaan, dit dus! Eens kijken of hier een lekkere man is die mij eens lekker wil verwennen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Zwanetta
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 03/08/1991
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sexdate
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Gisteren
Sex met eenzame tranny Zwanetta van 30
Mellllanie (27)
★★★★★
Tijdens mijn werk kan ik een harde zakelijke dame zijn. Maar daar buiten ben ik ook best wel lief. Bijten doe ik niet alleen als je zachtjes geknabbel wel lekker vind. Ik heb een zwak voor gebonden mannen en ook oudere mannen vind ik opwindend. Maar ach een jongere man weet ik ook wel raad mee.
Vrijen met geile tranny
HotSvenja (30)
★★★★☆
Hoi, ik heb heel veel zin en ik wil gewoon weer eens lekker uitbundig mijn zaad spuiten. Waar mag ik dat droppen bij jou?
Sex met prachtige tranny
Angelwings (34)
★★★★★
Dit is de eerste keer op een seksdatingsite. Dus je zou kunnen zeggen dat ik een maagd ben :) Maar alleen op deze manier, mijn kont is al ingereden en mijn piemel heeft in heel wat gaatjes gespoten. Het is wel zo dat mijn mijn seksuele ervaringen niet zo spannend zijn geweest, ik geloof dat er meer te doen is dan ik tot nu toe heb gedaan. Dus dat is waarom ik hier ben. Niets meer niets minder.
Vrijen met eenzame shemale
Kristakus (35)
★★★★★
Ik wil een geile date
Sex met bi shemale
NoHiding (39)
★★★★★
Zijn er geen mannen meer met lef? Zo jammer want ik kan echt zuigen als de beste weet je. Durf jij het wel aan en wil je af en toe eens lekker met mij en mijn harde piemel spelen en ik met die van jou, dan hoop ik wat van jou te horen.
Neukdate met geile trans
Sasskia (28)
★★★★★
Alles mag van mij, maar wil je iets niet dan gewoon zeggen. Respect is het allerbelangrijkste.
Klaarkomen met bloedmooie tranny
Lis
★★★★★★★★★★
Ik zoek een romantische man met wie ik een mooie relatie op kan bouwen. Let op: ik heb neen heel vrouwelijk lichaam, maar ook een penis. Ik ben dol op anale seks.
Relatie met Lis
Marjolijn
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die mijn penis een goede beurt zou willen geven. En iemand die ook lekker aan mijn tieten wil likken. Gewoon een keer voor de lol.
Vluggertje met Marjolijn
Hilligje
★★★★★★★★★☆
Zin in een vluggertje met een altijd super geile shemale? Neem dan even contact met me op zodat ik me al kan verheugen op een hete vrijpartij met jou...
Vluggertje met Hilligje
Miek
★★★★★★★★★☆
Heb jij niet zin om eens een keertje bij mij te komen logeren? Dan zal ik heel lief voor je zijn... net als een echte meisjes ;) Ik bijt niet te hard :P Kom je, schatje?
One-night-stand met Miek
© 2024 trannyneuken.nl